ontwerpen op eigen wijze

inpakworkshops

Toonbankstress?

 

Worstelt uw winkelpersoneel ook zo met cadeaupapier en plakband? Gaat elk cadeau net niet mooi de deur uit? Begint iedereen te zweten bij het inpakken van grote onhandige afmetingen?

Helemaal niet nodig! In een gezellige, speciaal op maat verzorgde training worden alle valkuilen van het inpakken doorgenomen en kan iedereen van alle artikelen in uw winkel een representatief cadeau maken. We maken samen een duidelijk inpak-plan wat uw personeel inspireert en snelheid van het inpakken zeker ten goede komt. Ook gaat het u in de toekomst zeker veel materiaal besparen. Daarnaast geef ik u een onafhankelijk advies over de styling en eventuele inkoop van materialen. Vraag een op maat gemaakt offerte aan via het contactformulier. Ik bespreek graag met u de mogelijkheden.

 

 

Recycle-cadeau

 

Wil je leren hoe je een mooi cadeautje kan inpakken met materialen die je normaal in de kliko gooit? Altijd al willen weten hoe je een feeststrik kan maken van een lege zak chips? Hoe je met een persoonlijk kaartje iemand oprecht blij kan maken? Het gaat er niet om wat je geeft, maar wat je er mee wil zeggen. Vraag informatie over deze workshop en we bespreken uw wensen.